- Forside›
- Høyttalere›
- Innbygging og utendørs høyttaler›
- BWCWM7-3S2WH
Bowers & Wilkins CWM7.3 S2 Hvit
Bowers & Wilkins CWM7.3 S2 – eksklusiv treveis in-wall-høyttaler i kompromissløs hi-fi-kvalitet
CWM7.3 S2 er en stor, kompromissløs og audiofil treveis in-wall-høyttaler som kan tilfredsstille selv svært kresne ører. I forhold til den billigere CWM7.4 S2 er den utstyrt med hele to solide 6” Aerofoil basselementer, og som kronen på verket får du også B&Ws unike Continuum FST-mellomtone som gir en fantastisk gjengivelse av stemmer og instrumenter.
CWM7.3 S2 er den største modellen i B&Ws CI700 S2 high-end-serie. I forhold til den billigere CI600-serien har 700-modellene enda bedre elementer, eksklusivt delefilter og (bortsett fra CCM7.5 S2) integrert backbox med Flowport refleksavstemming. Dette gir full kontroll over de dype frekvensene og en dramatisk forbedret lydkvalitet til musikk og filmlyd.
Egnet til både musikk og hjemmekino
Uansett om det er snakk om musikk eller filmlyd, så vil CWM7.3 S2 gi deg prestasjoner og kraft som uten problemer kan hamle opp med mange tradisjonelle høyttalere i den eksklusive klassen. CWM7.3 S2 er det opplagte valget til hovedanlegget ditt der det skal være så bra som mulig. Det kan enten være i stereoanlegget eller som frontsystem i hjemmekinoen din. CWM7.3 S2 vil også være en super senterhøyttaler, og til denne bruken kan mellomtone/diskant-modulen roteres 90 grader, slik at du får korrekt spredning av lyden.
Toppkvalitet lønner seg i lengden
Hvis du vil ha innbyggingslyd i toppkvalitet, så er CWM7.3 S2 den ultimate løsningen, eventuelt supplert med de mindre vegg- eller takhøyttalere fra CI700 S2-serien i side/bakkanaler og andre rom. Og hvis du uansett skal gjennom arbeidet med å planlegge og gjennomføre en innbyggingsløsning – hvorfor ikke få det maksimale ut av det? I forhold til de totale omkostningene med f.eks. en ombygging er merprisen for å velge høyttalere i toppkvalitet en dråpe i havet, og du vil glede deg over de suverene lydopplevelsene i mange år fremover.
OBS: CWM7.3 S2 bruker nøyaktig de samme monteringshullene som den tidligere versjonen av CWM7.3. Du kan derfor raskt og enkelt oppgradere til den hørbart bedre S2-lyden uten problemer hvis du ønsker det.
Eksklusive Bowers & Wilkins-løsninger gir lyd i særklasse
CWM7.3 S2 har løsninger som ligger langt foran mange tradisjonelle høyttalere. En rekke av de tekniske løsningene fra B&Ws eksklusive 700-serie er direkte overført til CI700-serien, og det er derfor ikke så rart at du får en lydkvalitet som er helt i særklasse, til tross for at høyttalerne er skjult i vegger og tak.
Den virkelige stjernen i CWM7.3 S2 er den ”kantløse” FST-mellomtonen med membran i vevd Continuum. Denne løsningen ble opprinnelig utviklet til den kompromissløse 800-serien, og den sikrer en krystallklar gjengivelse av stemmer og instrumenter.
De to 6” basselementene bruker den samme ultralette og ultrastive Aerofoil-membranen som du finner i de store treveis-modellene fra 700-serien. Og den avanserte Carbon Dome-diskanten leverer et detaljnivå og en musikalitet som de færreste konkurrentene kommer i nærheten av.
Unik backbox-løsning for optimal lydkvalitet
B&W har valgt å konstruere CWM7.3 S2 etter bassrefleks-prinsippet for å få helt optimal lydkvalitet. Dette krever et kabinett, og CWM7.3 S2 er derfor utstyrt med en integrert backbox. På denne måten elimineres den uforutsigbare innflytelsen fra rommet bakenfor høyttaleren, og du får samtidig glede av B&Ws eksklusive Flowport-teknologi i bassporten.
En helt unik finesse er at det følger med en ekstra ”reservoir-box” som utvider kabinettvolumet og dermed gir mulighet for enda dypere bassgjengivelse. Hvis det er plass i veggen, så bør denne ekstra backboxen absolutt brukes, og det er ikke engang vanskelig – reservoir-boxen er nemlig hengslet på en genial måte, slik at den kan monteres gjennom det vanlige utskjæringshullet til høyttaleren. Den integrerte backboxen innebærer samtidig at du uten problemer kan montere CWM7.3 S2 i enhver vegg uten å måtte lure på f.eks. forskrifter for brannsikring.
Se artikkelen ”Når skal jeg bruke en backbox?”