Vegghøyttalere (in-wall) er en elegant innebygd løsning der du bevarer den stilrene interiørstilen, samtidig som du får et ekte hi-fi-lydbilde til musikk, TV og film. Når høyttalerne er bygget inn i veggen, kommer lyden rett forfra og i korrekt lyttehøyde – akkurat som med et tradisjonelt hi-fi-anlegg.
Hvis du uansett nyter musikk og TV fra fast plass i sofaen, er vegghøyttalere en optimal løsning. Her får du imponerende lydkvalitet som kan konkurrere med tradisjonelle hi-fi-høyttalere, men uten store bokser og synlige kabler. Alt det gode er skjult bak diskré frontgriller. I andre rom kan du eventuelt supplere med takhøyttalere for bakgrunnsmusikk.
TIPS: Skal du male eller pusse opp? Da er det perfekt tidspunkt å planlegge for vegghøyttalere. Med litt ekstra forarbeid får du en mye mer elegant løsning, som både ser bedre ut og låter bedre enn noen TV-soundbar.
Book et
Gratis
møte om innbygningslyd
Høyttalere i
veggen
Hjemmekino
uten kompromiss
Vil du ha kinostemning uten at stuen ser ut som en elektronikkbutikk, med høyttalere i alle hjørner og kabler overalt? Med vegghøyttalere i front og diskré takhøyttalere til 3D-lyd kan du bygge en komplett surround hjemmekino med stort og omsluttende lydbilde – uten å fylle rommet med utstyr.
Vil du ha dyp og fysisk bass slik du kjenner det fra kinoen, kan du legge til en eller flere subwoofere, gjerne skjult i et lydmøbel eller bygget inn i veggen. Da er du klar for store filmopplevelser med TV eller projektor.
“Takhøyttalere er perfekt for jevn bakgrunnsmusikk i hele rommet, mens vegghøyttalere gir deg den autentiske hi-fi-opplevelsen. Velg riktig løsning til ditt rom – så får du mest mulig ut av den usynlige lyden.
Byg in i
veggen
Roar forklarer
Ikke glem
forsterkeren
In-wall høyttalere fungerer akkurat som vanlige høyttalere, og trenger derfor en forsterker for å spille musikk – via kabler skjult inne i veggen. For eksempel et av de populære streaminganleggene fra Bluesound, Sonos eller Denon, som du styrer med mobilen. Det hjelper vi deg gjerne med.
“Vegghøyttalere må kobles til en forsterker via kabler, så du må kunne trekke kabler bak veggen. Til gjengjeld kan forsterkeren plasseres diskret i et teknisk skap et annet sted i huset.